Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dcéra Karla Gotta Dominika: Ide otcovi pre pomoc do Číny
Zdielať na
Showbiznis

Dcéra Karla Gotta Dominika: Ide otcovi pre pomoc do Číny

Zdroj: ahaonline.cz

Cez Vianoce drží väčšina rodín spolu. Aj najstaršia dcéra chorého Karla Gotta (76) vždy sviatky trávila doma - v rodnom Česku. Tento rok sa ale Dominika (42) chystá na záver roka do Číny. Stretne sa tam s kamarátmi a zároveň chce pátrať, ako môže jej otcovi v boji s rakovinou lymfatických uzlín prospieť tradičná čínska medicína.

Tá sa snaží hlavne zabrániť či predísť chorobe tam, kde by vzniknúť mohla. To Dominika samozrejme vie. Napriek tomu sa chce poradiť, či existuje niečo, čo v boji s rakovinou pomôže.

"Zaujímam sa o čínsku medicínu už roky. A kopu vecí už som predtým otcovi odporučila, "zverila sa Dominika.

Gottová podľa informácií denníka Aha! odcestuje do Číny na budúci týždeň v nedeľu 27. decembra. Čaká ju cesta do Hongkongu, kde žije kopa jej priateľov.

"Chcela som letieť už dvadsiateho decembra, ale nedostala som voľno. Budem teda pracovať, potom budem cez sviatky s rodinou a následne vyrazím. Veľmi sa teším, "potvrdila nám Gottová, ktorá sa z Číny vráti späť domov po Novom roku.

Kým bude Dominika na cestách, podstúpi otec Gott tretiu fázu chemoterapie. Kedy presne na ňu nastúpi, zatiaľ nie je jasné. Špekuluje sa o tom, že to bude možno priamo cez Vianoce.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie