Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dcéra Karla Gotta Dominika: Se*iem na všetko
Zdielať na
Showbiznis

Dcéra Karla Gotta Dominika: Se*iem na všetko

Zdroj: ahaonline.cz

Veľa si od návratu domov po 13 rokoch života vo Fínsku sľubovala. Dominika Gottová (41), najstaršia dcéra speváka Karla Gotta (75), ale po dvoch mesiacoch pobytu v rodnej zemi si asi znova zbalí kufre a utečie do cudziny. Podľa informácií denníka Aha! doma nie je vôbec šťastná.

Áno, žije s milovanou matkou Antóniou Zacpalovou (78), na ktorú sa veľmi tešila. Áno, Karel Gott jej so všetkým pomáha – okrem iného jej požičal auto svojej ženy Ivany (39), čierny Volkswagen Golf. Lenže to Dominike ku šťastiu nestačí - píše ahaonline.cz.

Ľudia ju pozorne sledujú na každom kroku. V centre pozornosti (na čo ju otec ešte pred návratom domov niekoľkokrát upozorňoval) je aj v kozmetickej firme, do ktorej nastúpila v apríli tohto roku – krátko po tom, čo vo Fínsku vyštudovala na vysokej škole odbor kozmetik/estetik.

A to žene, ktorá je v tvári dokonalým odtlačkom svojho otca, vôbec nerobí dobre. Gottovej chýbajú aj kamaráti, ktorých má vo Fínsku, v Honkongu i vo Švajčiarsku. Niet preto divu, že to v Dominike vrie, psychicky živorí.

Svoje momentálne pocity vyjadrila statusom na Facebooku. THIS IS THE END, GOODBYE, FUCK IT ALL!!! V preklade to znamená: To je koniec, dovidenia, se*iem na všetko. Desiatky kamarátov ju teraz na sociálnej sieti podporujú a pýtajú sa, čo sa deje. Dominika nereaguje, odmlčala sa. A je úplne evidentné, že spriada plány, ako svoj život skutočne nakopnúť.

Po rozchode s fínskym muzikantom Timom Tolkkim (49), ktorý trpí manodepresiami, sa tak tešila domov. Ukazuje sa však, že rodné Česko asi bolo pre Gottovú len prestupnou stanicou. Podľa informácií Aha! už niekoľko rokov koketuje s myšlienkou usadiť sa vo švajčiarskom Lugane, kde má veľa priateľov. A práve tí ju teraz k sebe lákajú: “Dominika, kdeže ťa máme? Leto je už tu a palmy v Lugane sú nádherné,“ napísal Gottovej dcére kamarát Marquis de Rock.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie