Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Božský Karel žiaril v Třebíči: Toto je jeho nový šofér
Zdielať na
Showbiznis

Božský Karel žiaril v Třebíči: Toto je jeho nový šofér

Aj napriek avizovanému zvoľneniu ide Karel Gott (75) naplno. V piatok to rozbehol na koncerte v Třebíči, kam ho priviezol nový šofér. A hneď sa tam stretol s pôvodným vodičom Oldom Havránkom (76).

Koncert odštartovala Monika Absolonová (38). Po dospievaní stála s priateľom Tomášom Hornom (34) pod pódiom a spoločne Gotta obdivovali - píše blesk.cz.

“Tu nie je jediné voľné miesto. Nikdy som nebol na koncerte Karla Gotta. Je to fakt zážitok. Ten chlap je borec,“ povedal o Gottovi nový priateľ Absolonovej.

Do Třebíča dorazil Slávikov celoživotný kamarát a dlhoročný šofér Oldo Havrábek, ktorý volant kvôli zdravotným ťažkostiam odovzdal mladším. “Chcel som Karla počuť. Mám pocit, že spieva čím ďalej lepšie,“ urobil spevákovi poklonu.

V zákulisí sa Havránek stretol s Danielom Josefim. Práve šéf ochranky Lambo, ktorá strážila posledné dve Gottove turné, je spevákovým novým šoférom. “S pánom Havránkom sa poznám a rád som ho videl. To, že najazdil s Majstrom milión kilometrov bez nehody, nepotrebuje komentár,“ konštatoval Josef.

Nový tím neprišiel

Gotta do Třebíča nesprevádzala manželka Ivana (39) ani jej kamarátka Lída Sekaninová. Obe sa teraz starajú o Gottov manažment. Podľa informácií Blesku neboli na mieste potrebné. O celý manažérsky servis sa staral kapelník Boom!Bandu, ktorý Gotta sprevádza, Jiří Dvořák.

Pozrite si, aké prekvapenie pripravili Gottovi dcéry spolu s Ivanou na narodeniny:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie