Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dôvod návratu Gottovej dcéry do Česka spochybnený: Ako to je vlastne?
Zdielať na

Dôvod návratu Gottovej dcéry do Česka spochybnený: Ako to je vlastne?

Zdroj: ahaonline.cz

Uviedla nás všetkých do omylu: Najstaršia dcéra Karla Gotta (75) ukončila vzťah s fínskym hudobníkom Timem Tolkkim kvôli jeho psychickým ťažkostiam a ohlásila svoj veľký návrat domov, teraz sa ale objavujú špekulácia, že všetko môže byť inak

“Dominika je dospelá. Vracia sa do Prahy, bude tu mať prácu,“ potvrdil prednedávnom Karel Gott Blesku informácie o návrate najstaršej dcéry do Čiech. Sama Dominika informovala médiá o tom, prečo ukončila vzťah s fínskym hudobníkom..

Nechala sa počuť, že po návrate bude bývať s matkou a pochválila sa tým, koľko má v Česku ponúk.

Teraz ale prišiel web Extra.cz s úplne iným tvrdením. Podľa ich informácií neboli za rozchodom s Tolkkim jeho zhoršujúci sa psychický stav, ale iný muž, vraj ďalší fínsky hudobník, ktorého totožnosť nie je prezradená.

To je vraj aj dôvod, prečo zatiaľ márne čakáme na jej veľký návrat, ktorý sa podľa extra.cz ani nechystá.

Zahmlievať bulváru Dominiku vraj donútil zdravotný stav bývalého partnera, na ktorom jej stále ešte záleží. Naše informácie sú ale protichodné a Gottova dcéra má mať v Česku už všetko pripravené k návratu.

Nejde teda iba niekomu z jej okolia o snahu? To sa uvidí už veľmi skoro. Dominika by sa totiž čo nevidieť mala vrátiť do Prahy.

Súvisiace články

Najčítanejšie