Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dominika Gottová sa vrátila domov: Prvé kroky viedli k matke
Zdielať na

Dominika Gottová sa vrátila domov: Prvé kroky viedli k matke

Po 13 rokoch definitívne opustila Fínsko. Najstaršia dcéra Karla Gotta (75) Dominika Gottová (41) od víkendu opäť býva v Prahe. Prvé kroky viedli k matke Antonii Zacpalovej (78), s ktorou bude bývať.

Cez víkend sa Dominika stretla so svojim otcom Karlom Gottom (75). “Áno, je tu, je doma, riešime spolu niekoľko vecí a viac by som to nechcel komentovať,“ potvrdil Blesku.cz Gott.

“Samozrejme som rád, že je už doma, tešil som sa na ňu,“ dodal Karel.

Ten v minulosti tajil svoju dcéru pred verejnosťou. Ale tiež pred svojou matkou Mariou (†66).

“Matka bola veľmi konzervatívna a Dominika sa narodila v čase, kedy sa nehodilo mať dieťa a nežiť s jeho matkou. Asi preto som to mame nepovedal, že má vnučku. Bál som sa,“ vysvetľoval predtým Karel.

O tom, že Dominika existuje, nevedel vôbec nikto. Že má Gott dcéru napísal však nemecký časopis Das Goldene Blatt. Doma sa Gott objavil s deväťročnou Dominikou na titulnej strane v Mladém světě.

“Nemeckí susedia boli na nemanželské deti už dávno zvyknutí. Tak preto,“ vysvetľoval Gott.

Otec Gott účinkuje v reklame, pozrite sa:

Od detstva bez otca

“Vôbec nemám pocit, že som o niečo prišla. V živote je vždy niečo za niečo. Človek nikdy nemôže mať všetko,“ zverila s dominika pred časom s tým, že po otcovi nezdedila spevácky talent.

"My sa líšime v takých základných veciach, ako že otec nevie pochopiť, že sa môžem usadiť vo Fínsku a žiť tam podľa jeho názoru nudný život. Pri jeho nabitom pracovnom programe je to niečo nepredstaviteľné,“ povedala v rozhovore pre IDNES.cz.

Z Fínska sa však teraz vrátila. Po rozchode s priateľom Timom, u ktorého sa začali prejavovať po niekoľkých rokoch vzťahu maniodepresie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie