Jasno
14°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Karel Gott ide do penzie? Život bez hudby nie je problém...
Zdielať na

Karel Gott ide do penzie? Život bez hudby nie je problém...

Karel Gott spieval vo Vysokých Tatrách. Vyhlásil, že je to jeho najobľúbenejšie miesto na svete. Hokej radšej pred koncertom nepozeral a ešte šokujúco prezradil, že si život bez hudby vie predstaviť.

Na autogram čakali ľudia v rade dlhé minúty, kytice dostal po koncerte obrovské, nie jednu ale rovno dve. Novinárom venoval iba pár minút a naozaj odpovedal na minimum otázok, ale dozvedeli sa toho naozaj veľa. Napríklad aj to,či si vie život bez hudby a spevu predstaviť.

"By som robil niečo iné, by som len tak dýchal čerstvý vzduch, by som sa tešil z toho, že ma niekto pohladí, že sa n mňa ženy pri prechádzke usmejú," vymenováva Karel.

Vypredaný v decembri

A ženy a to všetkých vekových kategórii sa na neho usmievali aj počas koncertu. Povedal, že bude spievať dovtedy, kým to bude znieť dobre.  Keď sa v Tatrách rozšírila správa, že maestro tu bude koncertovať, lístky boli okamžite fuč.

"Tento koncert sme vypredali už v decembri," informuje manažérka hotela Katarína Lettrichová. Karel Gott bol aj teraz taký, akého ho fanúšikovia poznajú,trpezlivý, ochotný a dokonca aj vtipný, na otázku, čo robil na Štrbskom plese počas voľna, odpovedal, že si jazero niekoľkokrát obehol.

"Som si obehol Štbské pleso a hneď dvakrát. Neviem, prečo sa smejete," vtipkoval spevák.

Reportáž o tatranskom koncerte pripravila redaktorka Mária Pavlíková:

Súvisiace články

Najčítanejšie