Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Štedrý deň Karla Gotta: V nemocnici ho navštívi rodina, priatelia a Ježiško
Zdielať na
Showbiznis

Štedrý deň Karla Gotta: V nemocnici ho navštívi rodina, priatelia a Ježiško

Zdroj: archív Karla Gotta

Budú to jeho prvé Vianoce, ktoré strávi v nemocnici. Karel Gott (76) však nastupoval na tretí cyklus chemoterapie zmierený. Aj preto, že za ním na sviatky príde na návštevu skoro celá rodina.

"Liečbu nemožno odkladať, zvládnem to," povedal odhodlane Gott, keď v utorok odchádzal do Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí, kde bude na sviatky prijímať jednu návštevu za druhou.

"Pôjdeme s Luckou za otcom, počítame s tým," zverila sa Blesku najstaršia Slávikova dcéra Dominika (42). "A určite sa za ním príde pozrieť aj Ježiško," dodala Gottová, ktorú ochorenie otca veľmi trápi.

"Púšťala som si v týždni pieseň od Bon Joviho Please Come Home For Christmas, čo je v preklade Prosím, príď domov na Vianoce. Viem, že otec nebude môcť prísť, ale dúfam, že o rok sa všetci doma na Štedrý deň stretneme, " dodala Dominika, ktorá v nedeľu odlieta do Hongkongu za svojimi kamarátmi. Zároveň tam chce tiež zapátrať, ako môže otcovi v boji so zákernou rakovinou pomôcť čínska medicína.

Podľa našich informácií Gott v nemocnici nepríde o štedrovečernú večeru. "Pacientom budeme na želanie podávať ľahšiu rybu s varenými zemiakmi. A budú dostávať aj vianočku, " povedal nám zdroj z Všeobecnej fakultnej nemocnice. Je ale viac než pravdepodobné, že Slávikovi privezie nejaké dobroty jeho manželka Ivana (39). Karel vyjadril želanie, aby na Štedrý deň prišla i s dcérkami Charlottkou (9) a Nellinkou (7).

Podľa informácií Blesku by mal na Štedrý deň speváka navštíviť aj jeho dlhoročný kamarát a spolupracovník Ladislav Štaidl (70), ktorý býva u Apolinára, čo by si kameňom dohodil od Všeobecnej fakultnej nemocnice, kde Gott bojuje o život. Celoživotného kamaráta by počas Vianoc chcela potešiť návštevou tiež speváčka Jitka Zelenková (65).

Spevák si vzal do nemocnice stovky listov a e-mailov, ktoré mu chodia. Ak mu bude len trochu dobre, chce sa do nich začítať. "Pánovi Gottovi dávkujeme poštu po častiach, sú to naozaj stohy," prezradila spevákova spolupracovníčka Blanka Krejčí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie