Polojasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Boj Karla Gotta s rakovinou: Oholil si hlavu
Zdielať na
Showbiznis

Boj Karla Gotta s rakovinou: Oholil si hlavu

Zdroj: archív blesk.cz

Už zháňa parochňu. Chorý spevák Karel Gott si po druhej chemoterapii oholil hlavu. Už pred časom mu totiž začali padať vlasy, a tak pristúpil ku kroku, ku ktorému sa uchyľuje rad onkologicky chorých.

"Pomaly mi vypadávajú vlasy. To som čakal. Teraz ale nie je čas na to, aby som bol márnivý. Ide o môj život, "priznal sa pred časom Majster nemeckému denníku Bild.

Po druhej dávke chemoterapie sa nakoniec rozhodol na nič nečakať a vlasov sa zbavil sám. "Teraz, keď už je doma, si vyberá vhodnú parochňu, ktorú by v priebehu pokračujúcej liečby nosil. On bez vlasov nechce byť, "prezradil zdroj denníku Aha!

Okrem vypadaných vlasov spevák tiež priznal, že trpí bolesťami žalúdka a kĺbov. To ale nie je všetko. "Zveril sa mi, že ho po prvej chemoterapii začali hnevať ďasná i zuby a že sa mu kvôli tomu zle hovorí. A potom to bolo vidieť aj v priamom prenose odovzdávanie Slávikov, že má nejaké problémy so spodnou čeľusťou, "povedal spomínaný zdroj.

Napriek tomu podľa svojich blízkych bojuje Gott s rakovinou ako lev. Poháňa ho najmä nádej, ktorú mu dali lekári. Nádorové ochorenia podľa nich totiž nezasiahlo žiadne orgány. "Lekári hovoria, že má šance na prežitie na 90 percent. Pevne verím, že sa uzdravím, "odkázal fanúšikom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie