Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Karel Gott v obavách: Opustí ho dcéra?
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott v obavách: Opustí ho dcéra?

Zdroj: archív Dominiky Gottovej

Toto čakal len málokto. Dcéra Karla Gotta (76) Dominika (42) sa nielen vrátila k partnerovi Timovi Tolkkimovi (42), od ktorého utiekla z Fínska do Česka, teraz premýšľa, že za ním znovu odíde na sever Európy.

"Dominika zvažuje, že z Česka odíde. Nie je tu úplne šťastná, " povedal Blesku zdroj z okolia Gottovej.

"Nechcem sa k ničomu vyjadrovať, nechcem na nič odpovedať, nehnevajte sa. S Timom si rozumieme, je to medzi nami pekné, " oznámila nám Dominika, ktorá s fínskym muzikantom strávila prelom roka v Hongkongu.

"Dala som Timovi ten najkrajší darček, ktorý som mohla. Timo mi za to stojí viac ako zlato a diamanty," napísala v januári k fotkám z Ázie Slávikova najstaršia dcéra. Skoro na všetkých snímkach sa pritom k expartnerovi túli.

Cestu si k sebe si znovu našli pravdepodobne vďaka tomu, že sa vlani zmiernili Timove maniodepresie. Práve kvôli nim sa ich vzťah v závere roka 2014 rozpadol a Gottová si odišla vyčerpanú dušu liečiť do rodného Česka.

V Česku jej otec Karel pomohol zohnať prácu v kozmetickom salóne a zafinancoval jej byt.

"U Dominiky nie je nič nastálo. Neverím, že v Česku zakotvila natrvalo," povedal vlani v lete jej otec Karel, ktorý teraz bojuje s rakovinou lymfatických uzlín.

A mal pravdu: Dominika naozaj premýšľa, že z Česka znovu odíde. Hoci tu má matku Antóniu Zacpalovú (80) a veľa priateľov, ťahá ju to zase von!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie