Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Odtajnené: Gottova dcéra prezradila, čo všetko jej otec platí...
Zdielať na
Showbiznis

Odtajnené: Gottova dcéra prezradila, čo všetko jej otec platí...

Zdroj: ahaonline.cz

Po 13 rokoch života v Škandinávii sa Gottova (75) najstaršia dcéra Dominika (41) vrátila do rodného Česka. Nenasťahovala sa do vily na Bertramke, nezačala pre otca pracovať, trápili ju psychické problémy. Teraz práve potvrdila, ako žije, čo jej otec platí a ako vychádza s macochou Ivanou (39).

Nedávno sa objavili informácie, že Dominika má po návrate zo zahraničia veľké problémy sa zžiť s novým prostredím, kultúrou, ľuďmi, úlohou v spoločnosti. A ona to nepopiera, priznáva, že problémy tu naozaj boli – píše ahaonline.cz.

“Odchod z Fínska nebol jednoduchý, návrat domov tiež. To viete, že to bol nápor na psychiku. Ale zvládla som to. Predovšetkým vďaka otcovej pomoci,“ povedala Dominika pre Nedeľný Blesk a hneď musí zodpovedať otázku, ako jej slávny otec pomohol pri návrate finančne.

“Otec mi pomohol, aby som mohla znovu žiť v rodnej zemi. Financuje mi v Prahe byt a dokonca mi pomohol nájsť si zamestnanie,“ priznáva blondína, ktorá teraz pracuje ako kozmetička a rázne odmieta špekulácie, že sa mala drať na miesto manažérky svojho otca.

“Nikdy nebola reč o tom, že by som ja chcela pracovať ako otcova manažérka, že by som robila to, čo snáď teraz pre otca robí Ivana. Nedáva zmysel, že by som naraz chcela robiť niečo, s čím nemám nič spoločné,“ tvrdí Dominika a dodáva: “To by som predsa študovala manažment a nie kozmetiku... My si do remesla nefušujeme.“

Dominika odpovedala aj na otázku, ako teraz vychádza s macochou Ivanou. “S Ivanou máme vzťah dobrý, nikdy mi nič zlého neurobila,“ povedala stroho dcéra Majstra.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie