Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Problémy Karla Gotta: Chodí do nemocnice kvôli srdcovým problémom?
Zdielať na
Showbiznis

Problémy Karla Gotta: Chodí do nemocnice kvôli srdcovým problémom?

Zdroj: archív blesk.cz

Takému tempu, ktoré vo svojom veku zvláda Karel Gott (75), by máloktorý jeho vrstovník stačil. O svoje zdravie sa bojí viac než ostatní. V posledných dňoch spevák už dvakrát navštívil kardiologickú kliniku. Má snáď problémy so srdcom?

Vo svete šoubiznisu sa čím častejšie objavujú špekulácie o narušenom zdravotnom stave Karla Gotta. Speváka spozorovali, ako dochádza na kliniku do Motolskej nemocnice na kardiologické vyšetrenie – píše blesk.cz.

“Pravda je, že som bol na kontrole a ešte na jednu pôjdem. Je to taká, ako by som to povedal, inšpekcia. Je to obvyklá záležitosť. Človek si ide overiť, či je všetko v poriadku,“ priznal Gott týždenníku Sedmička.

Problémy so srdcom, o ktorých sa hovorí, však poprel. “Nemám nejaké problémy, nemám teda výrazné problémy. Stále spievam, ale chcem vedieť, či môžem naozaj týmto tempom pracovať ďalej,“ vysvetlil spevák svoje návštevy u lekára.

Pretože sa občas cíti unavený, čo je v jeho veku pochopiteľné, chce sa len uistiť, či mu jeho zdravie dovolí pokračovať ďalej vo svojej práci.

Bližšie o svojom zdravotnom stave nechcel hovoriť. Úplne stačí, že už vyšli na povrch problémy s krčnou chrbticou jeho manželky Ivany Gottovej (39), ktorá kvôli nim opustila z dňa na deň muzikál Prízrak Londýna, v ktorom hrala.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie