Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Karel Gott a Vinnetou Pierre Brice: Prečo si strkali do nosa chrumky?
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott a Vinnetou Pierre Brice: Prečo si strkali do nosa chrumky?

Zdroj: archív blesk.cz

Zomrel nám kamarát, povedal Blesku posmutnelo Karel Gott (75). Bol to totiž Blesk, ktorý so Slávikom absolvoval jeden koncert turné, na ktorom spieval s Vinnetouom. A vtedy sme si s Karlom a Pierrom užili veľa zábavy.

“Bol to bonviván, sčítaný človek a aj keď tak navonok vôbec nepôsobil, bola s ním neskutočná sranda,“ komentoval Karel. A to sme tiež zažili. Keď nás Karel s Pierrom pozvali po koncerte v Drážďanoch na víno k nim do hotela, Pierre nás s pohárikom ginu s tonikom vítal apačským pozdravom vo dverách - píše blesk.cz.

Dal si druhý gin, potom v bare objednal všetkým červené víno a hovoril: “Objednám syry, ja si dám ale k vínu chrumky. Tie nemecké syry nemôžem, vôbec nevoňajú.“

A potom prišiel šok. Slávny Apač hrabol síce po chrumkách, ale miesto do úst si ich dal do nosu s poznámkou: “Karle, že toto neurobíš?“

Karel ho ale prekvapil, chrumky si taktiež strčil do nosu. Ale až na druhý pokus. “Ty máš Pierre nejaký čudný nos, že ti v ňom tak dobre držia,“ poznamenal.

“No a doma som potom dostal vynadané, keď to vyšlo v Blesku, že robím hanbu,“ poznamenal Karel a potom trochu nostalgicky zaspomínal.

“Tie jeho syry mu v Nemecku tak chýbali, že si pre ne zašiel až do Paríža. Celú športovú tašku ich priviezol. Prvýkrát sme si ich dali na izbe, potom sme nemohli zaspať,“ ako to voňalo. S Pierrom teda vymysleli iné miesto pre hodovanie.

“Dole v bare sme si objednali chlieb a šunku, aby sa nepovedalo, a objednali sme si dva taniere a príbor. No a potom Pierre tajne vybral z tašky tých smraďochov,“ pokračoval Karel a dodal: “No áno, ale chudáci ľudia tej lobby, celú ju zamorila chýrna francúzska aróma.“

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie