Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prekvapivá správa o chorom Gottovi: Návrat ošetrovateľky na Bertramku
Zdielať na
Showbiznis

Prekvapivá správa o chorom Gottovi: Návrat ošetrovateľky na Bertramku

Zdroj: ahaonline.cz

Českému slávikovi sa skutočne darí porážať zákernú rakovinu. Do rodiny Karla Gotta (76) sa totiž po niekoľkomesačnom výcviku natrvalo vrátila sučka labradorského retrievera Stella (6). V starostlivosti profesionálov bola kvôli pánkovej oslabenej imunite.

V čase najťažšieho Karlovho boja s rakovinou skrátka musela Stella z vily na Bertramke preč. Vzala si ju do starostlivosti kynologička a kamarátka Gottovcov Zuzana Daušová (54).

Pod jej dohľadom podstúpila sučka základný výcvik poslušnosti a tiež prešla canisterapeutickými skúškami. A tak sa teraz po návrate domov vlastne stala oficiálnou ošetrovateľkou svojho pána.

"Stella už je opäť so svojou rodinou," povedala denníku Aha! Daušová.

"Všeobecne platí, že psovi by mal byť výcvik dopriaty prakticky po celý jeho aktívny život. A tak je tomu aj u Stelly, " dodala kynologička. Z jej slov je jasné, že si sučku za čas opäť na chvíľu vezme do svojej starostlivosti.

Stellu po návrate domov venčí hlavne filipínska pomocníčka Gottovcov, pani Irene. Fotoreportérom denníku Aha! sa ich podarilo zastihnúť na prechádzke okolo vily. Od svojho návratu na Bertramku už Stella bola s rodinou na niekoľkých výletoch.

"Vzali sme ju na Liberecko, kde sme jazdili na koňoch," zveril sa pred niekoľkými dňami priateľom Karel Gott.

Čakanie na výsledky chemoterapie

Gott cez víkend dokončil šiesty cyklus chemoterapie. Z nemocnice ho prepustili do domáceho liečenia. O niekoľko dní pôjde Karel na podrobné vyšetrenie, ktoré ukáže, či nad rakovinou vyhral, alebo musí v liečbe pokračovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie