Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hana Zagorová ide na dračku: Vypredala pol Lucerny...
Zdielať na
Showbiznis

Hana Zagorová ide na dračku: Vypredala pol Lucerny...

Zdroj: ahaonline.cz

Vianoce sú síce ešte ďaleko, ale speváčka Hana Zagorová (69) už teraz jedny také prežíva. O lístky na jej decembrový koncert sa totiž strhla bitka.

“V rekordnom čase 15 minút od spustenia predpredaja bolo vypredaných 15 radov Veľkej sály Lucerny,“ prezradila s hrdosťou Zagorová. Teší ju, že o ňu ľudia majú stále záujem - píše ahaonline.cz.

Všade, kde sa objaví, miestnosti praskajú vo švíkoch. A to aj po toľkých rokoch od začiatku jej kariéry, s čím sa môže pochváliť máloktorý umelec. Pred rokmi však Zagorová so spievaním kvôli únave sekla.

Keď sa zoznámila so svojim súčasným manželom Štefanom Margitom (59), dala prednosť životu s ním pred prácou. Lenže život v ústraní jej dlho nevydržal.

“Zistila som, že mi spievanie chýba. Cnelo sa mi po ľuďoch, chýbalo mi javisko aj potlesk. Teraz som rada, že som sa vrátila,“ vysvetlila speváčka, ktorá je držiteľkou deviatich Zlatých slávikov a tiež členkou Siene slávy hudobných cien Anděl.

Na odpočinok Zagorová ani náhodou nepomýšľa. “Mám veľkú chuť pracovať. Pre mňa je ideálny deň ten, keď mám koncert. Ešte sa mi nestalo, že by som si povedala, že sa naň neteším alebo že sa mi nechce. A nechcela by som sa toho dožiť, aby sa to niekedy stalo. Tým pádom by išlo určite o posledné vystúpenie v mojom živote,“ tvrdí speváčka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie