Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vágner: Zagorová bola moja milenka, zachránila mi život
Zdielať na
Showbiznis

Vágner: Zagorová bola moja milenka, zachránila mi život

Zdroj: blesk.cz

Niektoré celebrity si to, s kým za celý život mali sexuálny pomer, odnesú do hrobu. Karel Vágner (73) to nepotvrdzuje, prvýkrát prezradil, čo skutočne bolo medzi ním a jeho dlhoročnou kamarátkou Hanou Zagorovou (64).

A paradoxne za ich románik môže tragická nehoda lietadla. “Hanka ma prehovárala, aby som šiel k nej do kapely, moja stará kapela letela na Kubu a keď leteli naspäť, tak lietadlo spadlo. My k sebe máme úplne výnimočný vzťah,“ zveril sa Vágner – píše blesk.cz.

“Neverím tomu, že dvaja ľudia opačného pohlavia sa spolu dokážu len kamarátiť. Stačí napríklad životný malér alebo krásne hory a môže sa to zlomiť do vzťahu. U nás to bol ten malér s lietadlom. Potreboval som chytiť za ruku a ten, kto ma za tú ruku chytil, bola Hanka,“ hovorí muzikant a spomína na leteckú nehodu z roku 1973.

Vzťah im vydržal pár mesiacov, ale priateľstvo celý život. Ako Hanka, tak i Karel si našli iných životných partnerov a obaja sú šťastní. Karel je tretíkrát ženatý, s Grékyňou Katinou, a Hanka sa druhýkrát vydala za operného speváka Štefana Margitu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie