Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vystrašená Hana Zagorová: Hrozby smrťou! Nesmie opustiť domov
Zdielať na
Showbiznis

Vystrašená Hana Zagorová: Hrozby smrťou! Nesmie opustiť domov

Zdroj: ahaonline.cz

Nedá si pokoj. Bývalý roadmanažér Hany Zagorovej znovu zaútočil. A veľmi drsne. Ak prekročí slovenské hranice, za nič neručím – vyhráža sa speváčke Evžen Mirošovský (53).

Exmanažér nemôže zabudnúť na to, že mu údajne v roku 2010 nezaplatila za dvoje šiat. Taktiež vraj nedostal peniaze za organizáciu koncertu 14. decembra 2010. Škodu vyčíslil na 1 200 000 korún. “Buď zaplatí alebo umrie,“ šokoval vtedy Mirošovský. Na speváčku podal trestné oznámenie, ale polícia po prešetrení prípadu oznámila, že nešlo o žiaden trestný čin - píše ahaonline.cz.

Teraz sa ozval ešte s väčšou silou. “Kvôli nej živorím na Slovensku. Nemôžem jej to zabudnúť. A v Prešove budem ihneď,“ prehlásil výhražne. Zagorová skutočne v Prešove 22. mája vystupuje. Mirošovský je zrejme nespúšťa z očí. “Ešte žijem a ak prekročí hranice, potom neviem čo sa stane,“ tvrdí exmanažér. Hana Zagorová sa k celej kauze už nechce vyjadrovať.

Okrádal vraj Bartošovú

Evžen Mirošovský bol na prelome rokov 2009 a 2010 taktiež manažérom Ivety Bartošovej (†48). Rozišli sa, keď ho speváčka obvinila z toho, že ju okrádal. On sa zasa sťažoval na jej nespoľahlivosť

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie