Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bartošová poslala Arturovi darček zo záhrobia: Je z neho milionár
Zdielať na
Showbiznis

Bartošová poslala Arturovi darček zo záhrobia: Je z neho milionár

Zdroj: blesk.cz

Ako by to riadil sám osud. Presne rok od sebevraždy Ivety Bartošovej (†48), ktorá by 8. apríla oslávila 49. narodeniny, bolo ukončené dedičské konanie. Speváčka tak konečne nájde svoj pokoj. Jej syn Artur (18) zdedí všetok majetok, vrátane vily za 8 miliónov korún.

Kľúče od vily v Uhříněvsi, v ktorej Iveta Bartošová žila aj so svojim posledným manželom Josefom Rychtářom, má jej syn Artur Štaidl síce už dávno, ale právoplatným majiteľom domu sa stal až teraz - píše blesk.cz

“Bol som e-mailom oboznámený s tým, že dedičské konanie bolo ukončené,“ zveril sa vdovec Josef Rychtář (56). Akonáhle rozhodnutie nadobudne právoplatnosť, všetok majitok pripadne Arturovi.

Symbolické pritom je, že sa tak stalo práve v čase okolo Ivetiných narodenín. Akoby svojmu synovi chcela poslať posledný darček zo záhrobia.

Posledné narodeniny Bartošová oslávila v spoločnosti Josefa Rychtářa v Průhoniciach. Ešte s niekoľkými priateľmi povečerali a schudnutá Iveta sa na fotografiách snažila o úsmev. Len tri týždne neskôr ukončila svoj život pod kolesami vlaku.

Josef Rychtář má v deň jej nedožitých narodenín v pláne ísť položiť Ivete kvetiny práve na koľajnice. “To je skutočné miesto, kde vyhasol život mojej ženy. A zastavím sa aj pri kríži, ktorý stojí opodiaľ nešťastia,“ prezradil vdovec svoj program.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie