Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rychtář zverejnil fotky Ivety: Toto všetko s ním zažil Artur
Zdielať na

Rychtář zverejnil fotky Ivety: Toto všetko s ním zažil Artur

Zdroj: archív Josefa Rychtářa

Vdovec Josef Rychtář zverejnil nové šokujúce fotky Ivety Bartošovej z doby, kedy ležala v Bohniciach! Priznáva, že takto mamu videl aj Artur, ktorého posledná návšteva psychiatrie úplne zdrvila...

Od svojho detstva nepoznal Artur Štaidl (18) nič iné než neustále zdravotné komplikácie svojej matky. Neraz videl svoju mamu v situáciách, v ktorých by ju nemali vidieť ani dospelí, nieto ešte dieťa.

Vdovec Josef Rychtář (56) ho dokonca vzal do Psychiatrickej liečebne v Bohniciach, kde ležala speváčka v absolútne zbedačenom stave. Artur sa podľa neho vraj zosypal. “Vyčítal som si, že som tam Artura na Ivetino prianie priviezol, bol z toho strašne otrasený. Celú cestu domov len ticho sedel a čumel pred seba, nemal ďaleko k slzám,“ ľutuje dodnes svoje rozhodnutie vdovec.

archív Josefa Rychtářa

“Ľudia vôbec netušia, koľko si toho Iveta musela vytrpieť a čo všetko si prežila. Najskôr jej posledná hospitalizácia bola aj dôvodom k tomu, že sa odmietala na konci života liečiť. Mala obrovskú fóbiu z nemocnice a lekárov,“ dodal denníku Blesk Rychtář.

JÚL 2013: ĎALŠIE NOVÉ FOTO

archív Josefa Rychtářa

Súvisiace články

Najčítanejšie