Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Olga Schoberová (71) po rokoch skrývania sa: Útek z Česka
Zdielať na

Olga Schoberová (71) po rokoch skrývania sa: Útek z Česka

Zdroj: archív ahaonline.cz

Papapapa, Česká republika! Olina Schoberová zasa berie roha. Napriek tomu, že sexsymbol 60. a 70. rokov je Češka, korene cíti všade inde než v Prahe, kde má byt.

“Som svetoobčianka a pokiaľ môžem z Česka zdrhnúť, a zvlásť na Vianoce, tak to s veľkým potešením uroím,“ zverila sa denníku Aha! Olina. Hviezda filmov Kdo chce zabít Jessii, Limonádový Joe alebo Pane, vy jste vdova tentokrát neletí do svojej rezidencie v Los Angeles, ani za svojimi černoškami do Afriky alebo do milovanej Indonézie. Jej destináciou je teraz Zürich, kde žije jej o štyri roky staršia sestra Eva.

“Tam strávim sviatky. A nielen so sestrinou rodinou, ale i s dcérou a jej manželom. Sabrina teraz nenakrúca, tak je v Európe, a to je veľmi fajn,“ vysvetľuje Schoberová, ktorej Sabrina (46) žije v Amerike, kde pracuje ako osobná štylistka a kostymérka filmových hviezd, za ktorými cestuje po svete. K svojim úlohám si ju vždy vyžaduje napríklad Angelina Jolie.

Olga Scoberová vtedy a dnes.

ahaonline.cz

Som lenivá

Olina sa teší na sestru a dcéru, ale tiež na to, že na Vianoce nebude vôbec nič robiť. “To sa mi veľmi páči! Som lenivá. Pred rokom som s dcérou sviatky strávila v Prahe a od rána do večera so stála pri sporáku. Teraz sa nechám hýčkať a hostiť,“ pochvaľuje si herečka. A čo na tom, že nebude kapor. “Aj to je dobre. Morský vlk, ktorého sestra vypráža miesto kapra, je vynikajúci. A taktiež sa teším na tú originálnu rybiu polievku a ľahký zemiakový šalát len s uhorkou, po nemecky,“ komentuje Schoberová.

Rok 1993. Posledné foto Olgy Schoberovej. Odvtedy sa na verejnosti neukazuje.

Manžela vyfúkla Barbre Streisand

Dcéru Sabrinu so svojím prvým mužom, americkým hercom a kulturistom Bradom Harrisom. Druhýkrát sa vydala za riaditeľa filmovej spoločnosti Warner Brothers Johna Calleyeho. Zoznámili sa, keď ešte tvoril pár s hviezdou Barbrou Streisandovou! A môže za to Miloš Forman, ktorého Barbra pozvala na večierok, Nechcelo sa mu tam ísť samotnému, tak prehovoril Olgu Schoberovou.

Súvisiace články

Najčítanejšie