Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Princezná Lada Marie Kyselková (79): Našli sme jej dcéru
Zdielať na

Princezná Lada Marie Kyselková (79): Našli sme jej dcéru

Zdroj: ahaonline.cz

Ľudia na ulici sa za ňou obracajú, poznávajú v nej legendárnu princeznú so zlatou hviezdou. Rovnako romantický zjav, dlhé vlasy, rysy v tvári. Žofie Demková (37) ale nezostúpila zo strieborného plátna – tá skutočná princezná Lada Marie Kyselková je jej matkou.

Žofie a jej sestra Alžběta (42) sú dcérami Kyselkovej z druhého manželstva so stomatológom Vladimírom Demkom, ktorý pani Márii zomrel krátko pred Vianocami 2010.

S prvým mužom Petrom Haničincom (†77) má Kyselková ešte syna Ondřeja, ktorého nosila pod srdcom už pri nakrúcaní legendárnej rozprávky. Práve kvôli nemu kedysi musela herectvo opustiť, aj keď roky bolo známe, že svetlá rámp opustila dobrovoľne.

Marie Kyselková s dcérou Žofiou.

Nie je pravda, ako sa hovorí, že mame herectvo nevyhovovalo. Nakrúcala by rada. Skôr sa s Petrom dohovorili, že jeho kariéra dostane prednosť, pretože jeden z nich musel zostať doma s dieťaťom,“ priznala Aha! dcéra Žofia.

So starším súrodencom k sebe blízko nemajú. “S bratom sa veľmi nevídame. Nie sú tam žiadne problémy, len keď som sa narodila, jemu už bolo 18 rokov. Sme generačne inde. Má vlastnú rodinu, času veľa nie je, takže si občas zavoláme,“ hovorí Žofia.

Z rozprávky Princezná so zlatou hviezdou

archív ahaonline.cz

Matka jej vraj v umeleckej kariére nijako nebránila: “Nie že by ma v nej nejako výrazne podporovala, predsa len vedela, do akého prostredia sa hrniem, ale ma nezrádzala. Je to prosto moja matka, ktorá pre mňa chcela to najlepšie.“

Súvisiace články

Najčítanejšie