Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Eva Holubová (55) divoký večierok: Takto vyčíňa vyliečená alkoholička
Zdielať na

Eva Holubová (55) divoký večierok: Takto vyčíňa vyliečená alkoholička

Zdroj: blesk.cz

Poriadne to rozbehla! Herečka Eva Holubová je síce vyliečená alkoholička, ale v gay klube v centre Prahy to rozhla ako za starých časov. Prišlo i na vyzliekanie.

“Do klubu prišla o polnoci ešte s nejakými ľuďmi a zostala tam dobré dve hodiny,“ prezradil človek, ktorý bol v rovnakom čase v Gay klube Termix v centre Prahy. “Triezvo rozhodne nevyzerala a pekne to tam v nejakej kombinéze alebo košieľke rozbehla,“ dodal zdroj, ktorý si neprial byť menovaný.

Herečka do klubu prišla zrejme z premiéry filmu Hodinový manžel, kde už bola veľmi veselá. Poriadne to rozbehla, ale až po after party v klube, kde prišlo na vyzliekanie roláku, šatky aj na spevácke číslo.

Po polnoci vtrhla herečka k pultu dídžeja a na celý klub spievala pieseň Marty Kubišovej (72) Modlitba pre Martu. Pritom sa opierala v košieľke zastrčenej do sukne o pult. Strhla na sebe všetku pozornosť a jej vystúpenie malo veľký ohlas.

blesk.cz

Pri opileckých večierkoch sa kedysi tiež vyzliekala. “To som sa potom dozvedala veci, napríklad od Krause, ktorému povedali, že na jednom večierku som sa vyzliekla. Nie do naha, ale do spodnej bielizne,“ prezradila na seba herečka v relácii 13. komnata pred ôsmymi rokmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie