Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bolek Polívka (65): Šesť detí so štyrmi ženami, chystá po 22 rokoch svadbu?
Zdielať na

Bolek Polívka (65): Šesť detí so štyrmi ženami, chystá po 22 rokoch svadbu?

Zdroj: ahaonline.cz

Kedysi sa smial, že každému zo svojich detí doprial luxus mať vlastnú matku. To však už dávno nie je pravda, pretože so zatiaľ svojou poslednou partnerkou má Bolek Polívka už tri deti. To však neznamená, že by si ju chcel vziať za ženu. Síce sa s ňou zasnúbil, ale to je už tiež pár rokov dávno a nič.

Bolek Bolívka si urobil šesť detí so štyrmi ženami. Okrem troch potomkov so svojou kuchárkou a gazdinou Marcelou Černou (44) má ešte Kamilu (34), Annu (30), ktorú splodil s Evelynou Steimarovou a Vladimíra (19) s ďalšou herečkou Chantal Poullain. Najmladšie deti sú Jan (10), František Antonín (8) a dcéra Mariana (6). To je úctyhodný výkon, len do ženenia sa Bolkovi stále nechce. Jedine Chantal totiž dostala Polívku do chomúta.

A práve Marcela Černá je adeptkou na ďalšiu manželku, i keď sa možno nikdy nedočká. To je vzhľadom k množstvu detí nepríjemné, pretože v prípade hercovej smrti by toho po 22 rokoch súžitia veľa nezdedila. Pred ôsmymi rokmi ju Polívka povýšil z gazdinej a rodičky na snúbenicu. “K narodeninám som dostala od Bolka zásnubný prstienok , ale vzápätí to zasa zhodil. Nechám to na ňom. Občas o tom spolu aj žartujeme,“ povedala vtedy Černá na Ona.idnes.cz. A pri žarte zostalo dodnes.

Syn Bolka Polívku Vladimír, ktorého má so Chantal Poullain

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie