Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hana Gregorová (62): Vdova už má náhradu za Brzobohatého
Zdielať na

Hana Gregorová (62): Vdova už má náhradu za Brzobohatého

Zdroj: ahaonline.cz

Po dvoch rokoch a troch mesiacoch, ktoré uplynuli od smrti Radka Brzobohatého (62), má opäť dôvod k úsmevu. Vdova a principálka Hana Gregorová objavila náhradu za zosnulého manžela. Konečne našla muža, ktorému sa nebojí zveriť ani jeho roly.

“Po Radkovej smrti to vôbec nebolo jednoduché. Zostala po ňom rozskúšaná hra a ja som si dlho nevedela predstaviť, kto by ho zastúpil,“ zverila sa denníku Aha! majiteľka Divadla Radka Brzobohatého. Nakoniec do indcenácie Cyrano, ktorú dokonca sama režírovala, obsadila Ernesta Čekana (42). “Som maximálne nadšená,“ prezradila po premiére, na ktorej záverečné ovácie publika nemali konca.

“Bola to Radkova vysnená rola, ktorú si nikdy nezahral, tak mu ju dávam ako taký vianočný darček,“ dodala vdova a pozrela sa k nebu.

“Som rád, že je to Ernesto, ktorý nahradí otca. Je nesmierne talentovaný a zaslúži si to,“ zložil hercovi poklonu Ondřej Brzobohatý (31), ktorý k muzikálovej inscenácii zložil hudbu.

Ernesto Čekan prebral úlohu Cyrana po zosnulom Radkovi Brzobohatom.

ahaonline.cz

Bude hrať i s Maciuchovou

Ernesto sa natoľko osvedčil, že s ním principálka počíta i naďalej. “Už som telefonovala s Hankou Maciuchovou, že vrátime na repertoár hru Lev v zime a Radkovu rolu stvárni Čekan. Doteraz som neverila, že to niekedy urobím,“ hovorí Gregorová.

Súvisiace články

Najčítanejšie