Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prvé prázdniny Artura Štaidla (17) bez matky. Do zahraničia nemôže ísť!
Zdielať na
Hudba

Prvé prázdniny Artura Štaidla (17) bez matky. Do zahraničia nemôže ísť!

Zdroj: ISIFA

Po tragickej smrti speváčky Ivety Bartošovej nemá jej syn pravdepodobne minimálnu chuť niečo si plánovať. Jedno je ale isté, študovať do zahraničia nepôjde.

V piatok si Artur po ťažkom období prebral vysvedčenie. Po smrti chlapcovej matky je teraz na jeho otcovi, aby mu vymyslel plán na prázdniny.

Narozdiel od minulého leta, tentokrát Artur praxovať do zahraničia nepôjde. Študenti, ktorí tent rok skončili druhý ročník štúdií na Prvej súkromnej hotelovej škole v Prahe, nemajú vybavenú prax v hoteli či reštaurácii.

"Naši študenti majú prax len po prvom a treťom ročníku," uviedla pre Blesk riaditeľka školy, ktorú Artur navštevuje.

Do zahraničia môžu ísť bez dohody len študent, ktorý už dovŕšil osemnásť rokov, čo však nie je Arturov prípad.

Syn tragicky zosnulej speváčky teda pravdepodobne pôjde do tábora a jeho otec Ladislav Štail dokonca plánuje dovolenku pri mori. Na tú ho berie každý rok spoločne s priateľou Michaelou a ich dvomi synmi, s kotrými si Artur dobre rozumie.

"Kam pôjdu, neviem. Láďa nad tým však už rozmýšľa. Určite ale nie ďaleko. Je po operácii chrbta a nemôže sedieť dlho v lietadle," povedal Štaidlov známy.

Minulý rok boli Štaidlovci v Grécku práve v čase, keď Ivetu Bartošovú uniesol do Talianska jej obdivovateľ Zdeněk Macura.

Matku si teda Artur minulé leto vôbec neužil, keďže sa Iveta po návrate liečila v nemocnici.

Dlho nesmútil

Arturov nevlastný otec, manžel jeho mŕtvej matky, Josef Rychtář (56), má naopak o zábavu postarané. Sotva sa zbavil nálepky nedisciplinovaného vdovca, keď si domov nevedomky pozval mladú prostitútku, ktorá sa vydávala za jeho novú priateľku, opäť je stredobodom pozornosti. Objavili sa titž fotografie, na ktorých sa bozkáva s inou ženou. VIAC TU.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie