Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Milionár Artur Štaidl (18): Dievčatá prehadzuje vidlami
Zdielať na

Milionár Artur Štaidl (18): Dievčatá prehadzuje vidlami

Zdroj: aha

Ako muchy na mucholapku. Na Artura Štaidla (18) sa po smrti svojej matky Ivety Bartošovej (†48) lepí jedna slečna za druhou. Je to vďaka jeho šarmu, alebo v tom hrá rolu pätnásťmiliónové dedičstvo?

Artur je u dievčat evidentne veľmi obľúbený. Cestou zo školy sa ich okolo neho motalo plno a neustále ich niečím bavil. "Spolužiačky sa smiali jeho vtipom a dve z nich dokonca ako jediný z triedy odprevadil aj na autobus,“ prezradil denníku Aha!.

Očitý svedok, ktorý stretol Artura cestou zo súkromnej hotelovej školy, kde sa učí hotelový management. A to nie je všetko! Len čo sa s nimi rozlúčil, na autobusovej zastávke sa k nemu pridružila ďalšia pekná slečna.

 

Artur v zajatí dievčat

aha!

Otázkou zostáva, či sa ich priazni teší skutočne len vďaka vtipu a galantnosti, ktoré u neho vypestovala mamička Iveta. Alebo si prešpekulované mladé dámy brúsia zúbky na jeho nedávno získaný majetok.

Artur totiž po dosiahnutí plnoletosti minulý mesiac zdedil po Ivete majetok, ktorý je odhadovaný na pätnásť miliónov korún. A to je už dobrý dôvod sa s ním kamarátiť.

Artur je obletovaný dievčatami

aha!

Bartošová: K dievčatám sa vie správať

Arturovo džentlmenstvo si nemohla vynachváliť už jeho matka. "Je veľmi pozorný a galantný, vie sa k dievčatám správať. Až bude mať tú pravú, tak to bude iste šťastná žena. A ja sa teším, až budem svokra,“ zverila sa Bartošová v minulosti denníku Aha!.

Súvisiace články

Najčítanejšie