Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bartošová (45) sa dáva dokopy. Do Vianoc vraj bude fit
Zdielať na

Bartošová (45) sa dáva dokopy. Do Vianoc vraj bude fit

Česká speváčka Iveta Bartošová má opäť veľké množstvo noviniek. Pred kamerou sľubuje, že sa dá do poriadku. Už na Vianoce chce byť so svojim synom Arturom, o ktorého prišla po súdnom rozhodnutí po alkoholickom vyčíňaní. Taktiež si chce dať do poriadku zranenú ruku a vraj sa opäť chystá aj koncertovať.

O svojho 15-ročného syna Artura prišla minulý rok. Vzťahy medzi ňou a jeho otcom, skladateľom Ladislavom Štaidlom, boli napäté. Teraz je ich vzťah harmonický. "Je to otec môjho dieťaťa, ktorého mám veľmi rada, pretože mi dal syna. Takže ja mám Láďu rada stála," otvorene priznáva speváčka. 

Artur bude pre ňu vždy muž číslo jedna. Veľkorysý Štaidl speváčke dovolí stretávať sa so svojim synom aj nad rámec súdneho rozhodnutia. Artur si momentálne vytvára k svojmu otcovi vzťah.

Prepadol heavymetalu

15-ročný Artur prepadol hudbe. Hoci na začiatku po tom, čo sa dialo okolo jeho mamy tvrdil, že sa hudbe venovať nebude. "Keď som ho videla na jeho prvom koncerte, bola som šťastná," opisuje umelecký zážitok Iveta.

Tehotná alebo pribratá?

Iveta Bartošová je vďačný objekt českého bulváru. Objavili sa dokonca informácie, že je tehotná. 45-ročná speváčka túto informáciu však vyvrátila. "Nie som. Len tým, že nič nerobím, priberám na váhe. Takže možno budem mať aj stol kíl naviac," dodáva speváčka.

"Nechcem, aby o mne písali, chcem pokoj, mať zdravú ruku, mať Arťu vedľa seba a chcem žiť ako normálna ženská," tvrdí Bartošová. Pred kamerou niekoľkokrát sľúbila, že do Vianoc sa dá dokopy. Dokonca chce opäť začať koncertovať. Uvidíme, má na to približne mesiac.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie