Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bartošovej Artur bude u otca až do 18-tky!
Zdielať na

Bartošovej Artur bude u otca až do 18-tky!

Speváčke Ivete Bartošovej sociálka ešte v auguste odobrala syna. Súd na návrh sociálky zveril 14-ročného Artura do opatery otca. Najnovšie informácie hovoria o tom, že Bartošová so Štaidlom sa mimosúdne dohodli.

Podľa denníka Blesk speváčka sa s Ladislavom Štaidlom dohodla a súhlasila s tým, aby bol Artur zverený natrvalo do jeho opatery. Podľa denníka Blesk, Bartošová pristúpila na mimosúdnu dohodu, ktorú Štaidl navrhol. " Do osemnástich by mal byť Artur u svojho otca. Je to správne rozhodnutie. Budem mať čas na samu seba a dám si všetky veci do poriadku, " vysvetlila Bartošová.

Hoci to pre Bartošovú nebolo ľahké rozhodnutie, o to viac si ho známy hudobník Štaidl vraj váži. "Som veľmi rád, že sa Iveta k tomuto kroku odhodlala," priznal Arturov otec. Speváčku k tomu, aby sa vzdala svojho milovaného syna, zrejme prinútilo aj to, že nemá peniaze. "Nemôžem mu dať to, čo by si zaslúžil," priznáva.

Iveta Bartošová nemá na ružiach ustlané. V júni ju hospitalizovali na psychiatrickej klinike v centre Prahy a počas leta sa jej rozpadol vzťah s 34-ročným talianskym milencom Domenicom Martuccim.

Súvisiace články

Najčítanejšie