Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Iveta ma stála 15 000 eur, priznáva exmilenec Bartošovej
Zdielať na

Iveta ma stála 15 000 eur, priznáva exmilenec Bartošovej

V Bratislave sme vyspovedali bývalého frajera Ivety Bartošovej, talianskeho grófa Domenica, alebo ak chcete patologického klamára, ako ho nazýva dnes Iveta. Domenico nič neskrýval a čo-to prezradil aj o svojich ďalších milostných úletoch...

V máji začala Ivete Bartošovej rozkvitať rozprávková láska po boku talianskeho grófa. Život na zámku už pre speváčku nebol len snom. Zdalo sa, že jej alkoholovým excesom a psychickými problémom je koniec.

Žila ako v bavlnke

Šarmantný gróf Domenico Martucci z Ivety na niekoľko mesiacov urobil princeznú. Zahrnul ju láskou, luxusom a peniazmi. Bartošová ho stála približne 15-tisíc eur. "Dal som veľa peňazí do toho vzťahu. Chcem, aby sa moja priateľka cítila ako princezná a Iveta mala veľké finančné problémy. Ako džentlmen som platil všetko," priznal Domenico.

Speváčka sa hrdila svojím úlovkom v podobe mladšieho šľachtica. On sa pasoval do role záchrancu. Chcel vraj vraj ochrániť pred ničivými útokmi bulváru. Život sa vraj pre neho stal utrpením.

Z milenca patologický klamár

Iveta dnes nazýva bývalého milenca patologickým klamárom a je presvedčená o tom, že vzťah s ním bol omyl. Zrejme už zabudla na to, že stál pri nej, keď mala so synom Arturom nehodu a obhajoval ju pred bulvárom. Iveta hromží aj na návštevy lekárov v Taliansku, ku ktorým ju Domenico nútil. On však stále tvrdí, že jej chcel iba dobre.

Život ide ďalej

Rozprávková láska skončila po 4 mesiacoch. Rozchod prominentného páru bol vraj hysterický a poriadne hlučný. Od búrlivého rozchodu so speváčkou už stihol pomotať hlavu dvom blondínkam. S mladou modelkou sa prestal stretávať, keď zistil, že nie je plnoletá a tak stavil na staršiu a zrelšiu exfinalistu Miss Slovensko.

Iveta Bartošová a Domenico Martucci

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie