Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Bartošovej ide karta. Ženatého milenca si už nasťahovala domov
Zdielať na

Bartošovej ide karta. Ženatého milenca si už nasťahovala domov

Motanice českej speváčky Ivety Bartošovej (45) nemajú konca kraja. Nie je to tak dávno, ako oplakávala rozchod s Talianom Martuccim, aby sa teraz vrhla okolo krku svojmu ochrancovi Josefovi Rychtářovi (53). Ten je, mimochodom, ženatý...

Osobný strážca Bartošovej sa deň po operácii speváčkinho ramena nasťahoval do jej vily v Uhřínevsi a v dome jej poskytuje kompletný servis. "Takmer opatrovateľskú službu, ale nevadí mi to, pretože mám Ivetu rád a svojím spôsobom ju milujem," odokryl karty pre blesk.cz Josef Rychtář.

Bodyguard sa o Ivetu strachuje: "Ruka ju veľmi bolí a nemôže s ňou vôbec hýbať. Ešte viac si vyžaduje moju starostlivosť." Ľavačka Bartošovej je momentálne nepoužiteľná, a tak jej Rychtář pomáha aj v domácnosti. "Je to pre mňa utrpenie. Je to šialená bolesť, ktorej sa nemôžem zbaviť," vzlyká Bartošová. Jej 53-ročný osobný strážca tak trávi v speváčkinej vile stále viac času. Okrem Ivety a domácnosti si zobral na krk aj záhradu, ktorá bola v dezolátnom stave. On ju dáva pomaly dohromady.

Vraj bude stáť vždy po jej boku...

Od jeho totálnej oddanosti Ivete a od ich vzťahu ho už viacero ľudí odrádzalo. "Boli tlaky, aby som od Ivety odišiel a to nielen zo strany manželky, ale aj od tých, ktorí chceli Ivetu využiť," vraví Rychtář. Bodyguard sa speváčky nechce vzdať ani za svet. "Ako som sľúbil, Ivete budem pomáhať a vždy budem stáť po jej boku."

Nuž, tieto jeho slová budia v človeku chtiac-nechtiac zvedavosť, dokedy mu toto jeho odhodlanie vydrží...

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie