Oblačno
15°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Bartošová vyvádza ďalej! Zamilovala sa do bodyguarda
Zdielať na

Bartošová vyvádza ďalej! Zamilovala sa do bodyguarda

Ako vystrihuté z romantického amerického filmu. Najprv ju ochraňoval, teraz to vyzerá, že medzi nimi preskočila iskra. Josef Rychtář a Iveta Bartošová sa k sebe správajú až príliš dôverne...

Má to však jeden háčik. Milenci si zrejme neuvedomili, že Josef je ženatý. Podľa informácií českého portálu blesk.cz sa z domu odsťahovala už aj manželka 53-ročného muža. A dala ultimátum - buď ona alebo ja!

Manželka vlakom, Bartošová autom

Už dlhšie sa špekulovalo o tom, že medzi Bartošovou a jej osobným strážcom je čosi viac ako priateľstvo. Svedčí o tom aj fakt, že Rychtářova manželka šla v pondelok na vyšetrenie do nemocnice vlakom, zatiaľ čo jej manžel a syn viezli speváčku na operáciu.

Zahodí 27 rokov manželstva?

Domov sa už nevrátila a nasťahovala sa k staršiemu synovi. Ten zrejme "Popoluškinmu" čaru zatiaľ nepodľahol. Uvidíme, či Rychtář zahodí 27 rokov manželstva len tak za hlavu kvôli Ivete. Tej už stroskotalo niekoľko vzťahov - napríklad s Jiřím Pomejem či Domenicom Marrtuccim.

Začiatkom júna bola Bartošová beznádejne zamilovaná do Domenica. Takto si spolu na Staroměstskom námestí v Prahe aj zaspievali.

 

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie