Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bartošová (45) melie z posledného. Vraj sa priotrávila...
Zdielať na

Bartošová (45) melie z posledného. Vraj sa priotrávila...

Česká speváčka Iveta Bartošová zúri! Za reklamu na elektronické cigarety nedostala ani korunu a ešte sa aj priotrávila. Látku, ktorá sa nachádzala v cigarete, chce dať na rozbor.

Bartošová nafotila reklamu na elektronické cigarety a nemá z toho ani korunu. "Vypýtala som si zmluvu a peniaze a oni, že si mysleli, že to robím z kamarátstva, a že mi nedajú ani korunu. Tak im tie fotky proste nedám, nie som blázon," povedala pre denník Blesk speváčka.

Náročné fotenie

Nielenže pracovala zadarmo, z cigarety sa aj priotrávila. Fotograf ju totiž fotil nielen s cigaretou, ktorá bola zhasnutá, ale predovšetkým, ako ju fajčí. "Musela som pred fotoaparátom neustále naťahovať, vdychovať dym a vypúšťať ho. Bolo to dosť namáhavé. Naviac som musela vystriedať dva rôzne typy cigariet," popisuje Bartošová.

Po trojhodinovom fotení jej prišlo zle. Zamotala sa jej hlava a rozbolel ju žalúdok. "Bolo mi veľmi zle a myslím, že som bola aj trošku priotrávená," popisuje celú situácia speváčka.

Išlo o marihuanu?

Elektronické cigarety môžu mať rôzne príchute. "Na mojej ampulke s náplňou je namaľovaná taká rastlinka. Vyzerá to ako marihuana. No neviem. Mám sto chutí tú náplň dať na rozbor," zveruje sa Bartošová. 

Ivete Bartošovej sa darí aspoň v láske. Pri problémoch s dlhmi ju nad vodou drží Jozef Rychtář. Speváčka pred pár dňami priznala, že by sa chceli vziať. Hoci po nevydarenom manželstve s Jiřím Pomeje povedala, že manželstvo nikdy viac! Pozrite si video a dozviete sa viac. 

Bartošová_speváčka_pekná tvárička_ružová

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie