Polojasno
21°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Iveta Bartošová (45) sa topí v dlhoch. Chcú jej vziať dom!
Zdielať na
TopStar

Iveta Bartošová (45) sa topí v dlhoch. Chcú jej vziať dom!

Problémy ju doslova prenasledujú. Ivete Bartošovej (45) hrozí, že príde o strechu nad hlavou. Speváčka sa topí v dlhoch a čelí exekúcii na jej dom. Ten je zaťažený hypotékou na 3,5 miliónov českých korún, čo je v prepočte zhruba 136 000 €!

V lete 2010 sa 45-ročnej Bartošovej podarilo dve exekúcie stopnúť. V súčasnosti však nemá stály príjem a preto hrozí, že o dom príde. Riešením by mohlo byť jeho prepísanie na syna Artura, ako jej to už pred štyrmi rokmi navrhoval jeho otec Ladislav Štaidl.

Hudobník taktiež chcel Bartošovej dlhy zaplatiť, speváčka však jeho podmienky odmietla. Bartošová má dlhy od roku 2001, keď dom v pražskej štvrti Uhříněves kúpila so zľavou za 5,5 milióna českých korún.

S peniazmi sa nekašľala

V hotovosti vtedy zaplatila 200-tisíc, zvyšok mala splácať mesačne. Pretože však platila nepravidelne, na vilu boli v roku 2010 uvalené spomínané exekúcie. Aj napriek tomu však speváčka zvýšila hypotéku o tri milióny pre prestavbu domu.

Iveta tak po problémoch s alkoholom a nešťastím v láske čelí ďalšim ťažkostiam. Iba nedávno sa rozišla s talianskym grófom Domenicom. Rozchod niesla veľmi ťažko. Nám sa podarilo zistiť o ich vzťahu viac, keď sme príťažlivého Taliana vyspovedali v Bratislave. Ten dokonca čo-to prezradil aj o svojich ďalších milostných úletoch.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie