Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Speváčka Iveta Bartošová (45) spreneverila 200 000!
Zdielať na

Speváčka Iveta Bartošová (45) spreneverila 200 000!

Česká speváčka Iveta Bartošová má opäť veľké problémy! Tentokrát s dlhmi a s peniazmi. Za napísanie knihy si nechala vyplatiť 200 000 korún, kniha však zatiaľ neexistuje.

Bartošová podpísala zmluvu na vydanie knihy s nakladateľstvom Dobrovský s.r.o., nechala si vyplatiť 200 000 korún, avšak kniha je zatiaľ v nedohľadne. O Bartošovej najnovších problémoch informovala denník AHA! Vydavateľ Petr Dobrovský očakával, že v tejto dobe bude mať v rukách aspoň niekoľko riadkov textu, prinajmenšom nejakú ukážku z knihy. "Zhrabla peniaze, ktoré dávno minula a teraz nevie, ako z tejto šlamastiky. Iveta síce začala, ale ako rýchlo začala, tak rýchlo skončila," prezradil denníku jeho zdroj.

Bartošová to nechce komentovať

Denník AHA! kontaktoval aj Bartošovej milenca Josefa Rychtáře, aby sa so speváčkou k tejto kauze vyjadrili. "Vôbec sa s vami nebudem baviť," povedal Rychtář a zložil telefón.

Môže prísť o dom!

Bartošová má na krku exekútorov a môže prísť o svoj dom. S nedostatkom peňazí speváčka bojuje už niekoľko rokov a jej dlhy neustále rastú. Bartošová má údajne nesplatenú hypotéku vo výške 3,5 milióna korún a ďalšie peniaze dlží finančnému úradu. Len za rok jej dlh narástol na milión českých korún. Viac sa dočítate TU.

Chcela sa dať doporiadku

V novembri sa Iveta Bartošová vyjadrila, že sa chce dať do Vianov dokopy, chce ich stráviť so synom Arturom a dokonca sa rozhodla opäť koncertovať. Zdá sa však, že česká speváčka len priťahuje problémy. "Nechcem, aby o mne písali, chcem pokoj, mať zdravú ruku, mať Arťu vedľa seba a chcem žiť ako normálna ženská," povedala Bartošová.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie