Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rychtář Arturovi zmaril predaj vily po mame: Za 8 miliónov korún
Zdielať na

Rychtář Arturovi zmaril predaj vily po mame: Za 8 miliónov korún

Zdroj: archív blesk.cz

Nechutnými SMS a vyhrážkami zabitím Josef Rychtář (56) definitívne prekazil predaj vily po Ivete Bartošovej (†48). Speváčkin syn a dedič Artur Štaidl (18) prišiel o 8 miliónov korún.

Vdovec tak vydesil manželov Jana (56) a Mariku (43) Králíkovcov z Brna, ktorí podľa zistení Blesku boli jedinými potenciálnymi zaujemcami o uhříněvskú nehnuteľnosť, že od kúpy radšej odstúpili.

“Pánovi doktorovi sme vysvetlili, že si nemôžeme dovoliť kúpiť dom a riskovať, že nám pán Rychtář bude sťažovať život a ubližovať,“ povedala Blesku pani Králíková, ktorá bývala Ivetinou fanúšičkou.

Aj keď by mohla na Josefa podať trestné oznámenie, rozhodla sa tak neučiniť. “Dostanem ho síce napríklad do väzenia, ale čo bude až ho prepustia? Bude sa nám mstiť. Od všetkého, čo je spojené s Ivetou Bartošovou, radšej ruky preč,“ zdôvodnila svoje rozhodnutie.

archív blesk.cz

Predaj vily mal manželom sprostredkovať JUDr. Jiří Štaidl (41), ktorý zastupuje svojho nevlastného brata Artura. “Áno, s pani Králíkovou som hovoril. Ale aj keď je mojim klientom brat, som viazaný mlčanlivosťou,“ povedal Blesku Jiří Štaidl. “Čo je medzi pani Králíkovou a pánom Rychtářom ma skutočne nezaujíma. Dedičské konanie nie je ale ešte ukončené,“ dodal. Podľa informácií Blesku bude trvať ešte niekoľko týždňov než sa vybaví pozostalosť.

Artur Štaidl

archív blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie