Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Rychtář (56) chystá Bartošovej (†48) druhý pohreb. Tentokrát verejný
Zdielať na

Rychtář (56) chystá Bartošovej (†48) druhý pohreb. Tentokrát verejný

Cirkus okolo smrti Ivety Bartošovej nekončí. Akokeby nestačil jeden nepodarený pohreb, na ktorý prišlo viac novinárov ako smútiacich hostí, pripravuje sa druhý.

Druhá rozlúčka

Vdovec po tragicky zosnulej speváčke Josef Rychtář sa na chvíľu odmlčal, mediálna pozornosť mu ale chýba a so svojou Ivetou sa chcel rozlúčiť ešte raz.

Ako uvádza portál tn.cz, druhý pohreb by sa mal uskutočniť 21.júna v kostole Všetkých svätých v Uhříněvsi.

Rychtář sa stará aj o Ivetine fanúšikovské stránky na sociálnych sieťach. Práve tam sa mala objaviť správa o plánovanom druhom pohrebe.

Rychtář chystá Bartošovej druhý pohreb, pozrite si reportáž:

Iveta Bartošová dobrovoľne ukončila svoj život skokom pod vlak 29. apríla v deň narodenín svojho manžela Josefa Rychtářa. Prvý pohreb Ivety Bartošovej sa odohral bez prítomnosti médií a verejnosti. Josef Rychtář z neho spravil tragiomédiu a tak sa ho nezúčastnila ani speváčkina najbližšia rodina. 

S Bartošovou sa chceli rozlúčiť aj fanúšikovia, nebolo im to však umožnené. "Chcel som položiť kvet, potom som sa dozvedel, že to nie je verejné, čo ma mrzí. Myslím si, že to nie je voči Ivete fér. Zaslúžila by si, aby sa s ňou mohol rozlúčiť každý," povedal po pohrebe jeden z fanúšikov.

Pozrite si poslednú rozlúčku so speváčkou Ivetou Bartošovou:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie