Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Rychtářove (56) bitky sú zinscenovaným divadlom, tu je dôkaz
Zdielať na

Rychtářove (56) bitky sú zinscenovaným divadlom, tu je dôkaz

Vdovec po speváčke Ivete Bartošovej (†48) zaujal svojimi bitkárskymi schopnosťami viac, ako čímkoľvek iným. Bitky však majú byť len divadlom. Dôkaz o tom, že Rychtářove správanie nie je tak úplne čisté, priniesol Ivetin bývalý priateľ Talian Domenico Martucci.

Ručne stručne

Ako povedala babička zo známej komédie: "Už se perou". Dvaja kohúti na jednom piesočku sú Zdeněk Macura a Jozef Rychtář.

Ich prvé dohady na štýl ručne stručne sa odohrali za zatvorenými dverami koncertnej sály v ktorej mala vystúpenie Iveta Bartošová. Tieto školácke vybavovačky mali aj policajnú dohru.

Päsťami sa Jozef Rychtář zrejme oháňa rád, pretože po smrti svojej ženy sa pred jej domov pobil ešte raz. Holohlavý muž s ktorým si mal vybavovať účty, mal byť jedným z Ivetiných fanúšikov. Bitka sa vraj strhla preto, že vdovca fanúšik obvinil z Ivetinej vraždy. No čo

skoro po tomto útoku sa začali objavovať informácie, ktoré o celom incidente vyvolávali pochybnosti, dokonca ho označili za podvod. Rychtářova suseda tvrdila, že muža videla deň predtým u neho na dvore.

Bol to podvod?

Jasný postoj k celej situácii zaujal najnovšie aj expriateľ Ivety Bartošovej Domenico Martucci, ktorý prostredníctvom sociálnej siete zverejnil usvedčujúcu fotku.

"A je to tu! Presne ako som povedal. Bitka dva dni po smrti Ivety, bola fingovaná, aby vzbudil ľútosť a mohol obviniť novinárov, že za potyčku môžu oni. Tu je dôkaz, že som mal pravdu! Hnus!," napísal Martucci.

Kde je pravda? Skutočne Rychtář klame? Pozrite si reportáž:


Fotografia je usvedčujúcou z toho dôvodu, že syn vdovca Jozef iba nečine prihliadal provokácii neznámeho útočníka. S ľahostajným výrazom sledoval ako holohlavý muž bije jeho otca a dokonca si zapaľuje cigaretu.

Ruku na srdce, keby vám niekto bije rodinného príslušníka, tiež by ste sa iba pozerali a pofajčievali? Obzvlášť keď pri iných potyčkách bol vždy až príliš aktívny.

Aj preto sa v súvislosti s touto bitkou skloňuje slovko podvod. Jozef Rychtář starší vraj chcel iba vzbudiť u verejnosti ľútosť.

Ako celá kauza dopadne je otázne. Domenico Martucci totiž zverejnil na sociálnej sieti ďalší status.

"Práve som ukončil svoju šesťhodinovú výpoveď na polícii. Až príliš dlho som musel tajiť  niektoré veci, ktoré teraz nahnevali aj samotných policajtov,"

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie