Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nové fakty o smrti Bartošovej (†48). Macura žiada o pomoc Zemana
Zdielať na

Nové fakty o smrti Bartošovej (†48). Macura žiada o pomoc Zemana

Azda najväčší obdivovateľ tragicky zosnulej speváčky Ivety Bartošovej, Zdeněk Macura, je presvedčený, že za smrťou českej popdivy je jej manžel Josef Rychtář. Na sociálnej sieti zverejnil šokujúce informácie a o pomoc žiada aj českého prezidenta. Informácie priniesol portál tn.cz.

Podivné telefonáty

Zdeněk Macura požiadal českého prezidenta Miloša Zemana, aby dohliadol na to, že smrť Ivety Bartošovej bude dôkladne prešetrená. Je totiž presvedčený, že podiel na speváčkinej smrti má jej okolie v čele s manželom Josefom Rychtářom.

Prezidentovi poslal list, v ktorom spomína Bartošovej podivné telefonáty. Tie majú byť dôkazom, že speváčka bola dlhodobo v ohrození života, píše portál tn.cz

Macura tvrdí, že sa s ním tesne pred tragédiou chcel spojiť Rychtářov dvorný fotograf, aby mu povedal závažné inofrmácie.

Pozrite si poslednú rozlúčku so speváčkou Ivetou Bartošovou:

Do detailov

Zdeněk Macura preto žiada českú políciu, aby preverila všetky telefonáty a správy, ktoré zúfalá speváčka pred smrťou posielala ľuďom, ktorých považala za skutočných priateľov.

Podľa Macuru by polícia mala dôkladne preveriť aj telefonáty všetkých ľudí, ktorí sa o Ivetu starali na sklonku jej života.

Okrem Rychtářa by si mali muži zákona posvietiť na jeho dvoch synov aj fotografa, myslí si Macura.

Iveta Bartošová si vzala život 29. apríla. Zrazil ju vlak v českej obci Uhříněvsi. Podľa pitvy boli príčinou smrti zranenia nezlúčiteľné so životom. Toxikologický rozbor, ktorý určí, či speváčka požila nejaké chemické látky, doposiaľ nebol zverejnený.

Súvisiace články

Najčítanejšie