Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rychtář prvýkrát priznal: Prečo Iveta nemohla mať ďalšie deti?
Zdielať na
Showbiznis

Rychtář prvýkrát priznal: Prečo Iveta nemohla mať ďalšie deti?

Zdroj: archív ahaonline.cz

Tesne pred vlaňajšou smrťou sa speváčka Iveta Bartošová (†48) zaoberala prianím mať znovu bábätko. S manželom Josefom Rychtářom (56) kvôli tomu začali chodiť po doktoroch. Ale verdikt lekárov bol nemilosrdný.

“Najviac Ivetku poznamenalo, keď jej súd odobral syna Artura a zveril ho do starostlivosti otcovi pánovi Štaidlovi,“ prezradil Josef Rychtář, čo sa odohrávalo v jeho manželke Ivete Bartošovej.

“Strašne túžila mať opäť dieťa a priala si ho natoľko, že sme začali obiehať doktorov,“ zveril sa denníku Aha! Josef Rychtář.

Lenže ani lekári nedokázali skoro päťdesiatročnej žene v jej prianí pomôcť. “Na gynekológii sa moja žena dozvedela, že už nie je možné, aby otehotnela. Lekári jej našli vadu, ale tú nechcem prezrádzať,“ vysvetlil vdovec. Následne začal dokonca manželský pár uvažovať o adopcii.

"Iveta nikdy neprestala ľutovať, že v mladosti podstúpila potrat, ku ktorému ju prehovoril jej vtedajší partner Ladislav Štaidl, pretože sám si dieťa neprial,“ tvrdí Josef Rychtář. Údajne aj syna Artura si musela Bartošová tvrdo vybojovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie