Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dôverná kamarátka Ivety Bartošovej prehovorila až teraz: Rychtář kasíroval obrovské čiastky
Zdielať na

Dôverná kamarátka Ivety Bartošovej prehovorila až teraz: Rychtář kasíroval obrovské čiastky

Zdroj: archív ahaonline.cz

Takmer po roku od tragickej smrti Ivety Bartošovej (†48) vyplávajú na povrch ďalšie šokujúce informácie z jej súkromia. Speváčka zarábala státisíce, ale nevidela z nich skoro ani korunu. S takýmito informáciami prišla jej dôverná kamarátka. Zo strachu z Josefa Rychtářa(56) si dokonca zmenila meno a rozhodla sa zostať inkognito.

Žena, ktorá prijala pozvanie do novej relácie TV Barrandov a moderátorka Žaneta Muchová ju oslovuje Jana, bola s Ivetou v úzkom kontakte posledné roky jej života. “Je toho toľko, čo viem, mám ale s Josefa Rychtářa strach,“ vysvetlila Jana dôvod, pre ktorý sa rozhodla v Žaneta Show zostať za plentou.

Po dlhých mesiacoch mlčania prezradila, koľko speváčka v posledných rokoch zarábala a prečo o výške svojich zárobkov nemala poňatia. “Boli to desiatky a neskôr aj stovky tisíc a ona mi neverila, že také peniaze prišli. Žeby jej to Pepa nezaprel. Ja som si to ale išla overiť, povedala som jej, že také peniaze ju naozaj obišli," rozhovorila sa Jana.

Podľa nej všetky honoráre zhrabol Josef Rychtář. “Šli sme spolu nakupovať a Iveta si chcela kúpiť kozačky, ale nemala sa ne peniaze. Tvrdila, že nemá ani korunu, čo som nechápala, pretože som vedela, že jej honoráre chodia,"

archív ahaonline.cz

"Ona tomu nemohla uveriť, hovorila, že jej Pepa dal 5 tisíc korún a to je všetko. Zverila sa mi, že na svojom účte nemá žiadne peniaze, pretože na ňom má exekúcie. Pochopila som vtedy, že peniaze chodia na účet pána Rychtářa," dodáva v prvom dieli Žaneta Show, ktorý odvysiela TV Barrandov. Vdovca sa do uzávierky nepodarilo kontaktovať.

Domenico Martucci: Mám dôkazy

“Vlastním dokumenty, ktoré dokazujú, že všetky jej zarobené peniaze chodili na účet Josefa Rychtářa a domnievam sa, že Iveta nemala tušenia, koľko zarába,“ potvrdil slová Ivetinej kamarátky ďalší hosť relácie Domenico Martucci (38).

Súvisiace články

Najčítanejšie