Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Josef Rychtář (56) v pasci: Zostáva mu necelý mesiac, aby zohnal pol milióna korún. Potom príde peklo
Zdielať na

Josef Rychtář (56) v pasci: Zostáva mu necelý mesiac, aby zohnal pol milióna korún. Potom príde peklo

Zdroj: ahaonline.cz

Pred dvoma dňami ubehla lehota, v priebehu ktorej sa mohol josef Rychtář odvolať proti rozhodnutiu talianskeho súdu, ktorý mu za výtržnosti na zámočku Martucciho vymeral pokutu zhruba 560 tisíc korún. Vdovec rozhodnutie súdu ale ignoroval a teraz vraj musí platiť.

Rychtářa v Taliansku zažaloval Domenico Martucci (s matkou) a podľa jeho tvrdenia mu súd dal za pravdu a Rychtářa, ktorý sa neobťažoval k súdu prísť, odsúdil. Do 15. decembra mal viac-menej možnosť odvolať sa. Lenže to vraj neurobil a podľa Martucciho, tak musí Pepo do 15. januára zaplatiť čiastku 560 tisíc korún.

“Vďaka svojej demencii stratil možnosť sa kvôli talianskemu rozsudku odvolať. Termín bol 60 dní od rozsudku, takže do 15. decembra,“ napísal Domenico s tým, že vdovec teraz musí do 15. januára zaplatiť. “Keď nezaplatí, príde na rad exekúcia,“ dodal gróf. A čo na to Rychtář? Toho reči Martucciho nechávajú v pokoji. “Čo si vymýšľa ten taliansky debil, ma vôbec nezaujíma,“ komentuje kauzu okolo talianskeho rozsudku vdovec po Ivete Bartošovej.

Domenico Martucci

ahaonline.cz

Pokiaľ má viac-menej Martucci pravdu a exekútor naozaj k Rychtářovi dorazí, bude to zrejme znamenať nepríjemnosti i pre Darinu Novú, ktorá s Josefom zdieľa (i keď nechcene) domácnosť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie