Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Josef Rychtář (56): Po smrti Ivety Bartošovej (†48) vraj len súložil! Je to kanec
Zdielať na

Josef Rychtář (56): Po smrti Ivety Bartošovej (†48) vraj len súložil! Je to kanec

Zdroj: ahaonline.cz

Len čo Iveta Bartošová zomrela, z jej vily v pražskej Uhříněvsi sa stal dom neresti! Podľa speváčkinho zvukára Standy Lysého (49) netiekol len alkohol prúdom, ale striedali sa tam ženy ako na bežiacom páse. Vdovec Josef Rychtář nedokázal vydržať bez sexu.

Dlhé mesiace boli Rychtář a Lysý nerozlučnou dvojkou a neurobili bez seba ani krok. Ale človek mieni a život mení, a Standa teraz denníku Aha! vylíčil, čo sa dialo po sebevražde speváčky. “Rychtář rozhodne nezostal bez sexu po smrti manželky. Chlap ako on to ani nemôže vydržať, patri medzi sexuálnych kancov,“ priznal bez okolkov. “Fakt, že niekomu umrie žena predsa neznamená, že do smrti nebude mať sex,“ dodal zvukár, ktorý bol dlhšiu dobu Rychtářovým dôverníkom. “Nechcem Josefovi ublížiť, preto neprezradím žiadne detaily o tom, s ktorými ženami spal,“ dodal Lysý.

Vdovec: Nech si siahne do vedomia!

O reakciu sme požiadali i Josefa Rychtářa, ktorý nechcel veriť vlastným ušiam. “Toto hovädo, nech si siahne do svedomia, kto mal v Ivetinom dome sex a mňa nech nechá na pokoji, ja som od smrti manželky nesúložil, taká je pravda,“ odtajnil Rychtář svoj sexuálny život vdovca.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie