Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tajný milenec Ivety Bartošovej: Nemôže na ňu zabudnúť
Zdielať na

Tajný milenec Ivety Bartošovej: Nemôže na ňu zabudnúť

Zdroj: archív ahaonline.cz

Vitalij Kozlovskij (29), slávny ukrajinský spevák a milenec Ivety Bartošovej (†48), s ktorým prežívala okamihy plné lásky a šťastia prehovoril o jej sebevražde a spoločnom symbole ich lásky.

“Keď som sa tú smutnú správu dozvedel, musel som si všetko urovnať v hlave,“ povedal Vitalij pre web sip.denik.cz. “Pozeral som niekoľkokrát do fotoalbumu, v ktorom mám s Ivetou spoločné snímky, často na ňu myslím,“ priznal spevák, že našu popovú princeznú stále nosí v hlave i v srdci.

Spoločné chvíľky, ktorých nebolo veľa, prežívali naplno. Stretávali sa v kaviarňach alebo v hoteli, kde bol Vitalij ubytovaný. Vtedy Iveta žiarila šťastím, naplno si užívala nielen život, ale i mladého milenca, hoci vedela, že ide len o krátke priateľstvo bez budúcnosti.

Spoznali sa v roku 2010, kedy bola Iveta na jednom zo svojich vrcholov kariéry. Vtedy prežívala aj rozvod s Jirkou Pomejem (51) a možno preto sa nechala chlácholiť v náručí pekného ukrajinského zajačika.

archív ahaonline.cz

Mladý ukrajinský spevák doma stále opatruje symbol ich lásky. Polovicu obrazu zo série, ktorého druhú polovicu dostala Iveta. Vitalij svoju časť obrazu stále vlastní, je však otázkou, čo sa stalo s časťou pre Ivetu. Skončila snáď na skládke s ostatnými jej vecami?

archív ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie