Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nové šokujúce fakty o smrti Ivety Bartošovej
Zdielať na

Nové šokujúce fakty o smrti Ivety Bartošovej

Onedlho to bude rok, čo Česko prišlo o svoju popovú princeznú Ivetu Bartošovú. Pár sto metrov od svojho domu skočila 29. apríla pod vlak. Až teraz sa ukázalo, že miesto svojej smrti si o deň skôr osobne vyhliadla a dokonca jej pritom asistoval jej manžel. Lenže...

Manžel Ivety Bartošovej podľa svojich slov vôbec netušil, prečo sa jeho manželka na miesto na koľajniciach pozerá.

Všetko sa malo deň pred sebevraždou odohrať podľa Rychtářa asi takto.

“Popoludnie predtým ma Ivetka poprosila, či pôjdeme na prechádzku. Bola veľmi zoslabnutá, pretože málo jedla. Šli sme len okolo rybníka a posadili sa tam na lavičku,“ začal vdovec svoje rozprávanie pre Blesk, aby následne vyzradil neuveriteľnú vec.

“Vybavujem si, ako sa uprene zahľadela na prechádzajúce vlaky. A na tom mieste, kam sa pozerala, potom na druhý deň svoj život ukončila,“ povedal Josef a rozplakal sa. Vraj si teraz veľmi vyčíta, že vtedy nepoznal, čo sa jeho žene preháňa hlavou. Možno by Ivetu Bartošovú dokázal zachrániť.

Týmto priznaním Rychtářa by každopádne mohla byť vysvetlená jedna doposiaľ nezodpovedaná otázka súvisiaca so sebevraždou speváčky.

Teda tá, ako Josef vedel, kde svoju manželku hľadať, keď ju v osudný deň nenašiel doma... Došlo mu teda, čo znamenali ani deň staré Ivetine pohľady na trať?

Pozrite si reportáž o úmrtí Ivety Bartošovej FTV Prima:

Súvisiace články

Najčítanejšie