Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Naštvaný Karel Vágner: Zagorku na Anděloch zosmiešnili
Zdielať na
Showbiznis

Naštvaný Karel Vágner: Zagorku na Anděloch zosmiešnili

Zdroj: blesk.cz

Odovzdávanie hudobných cien Anděl poriadne rozčúlilo muzikanta Karla Vágnera (72). Vôbec sa mu nepáčilo, akým spôsobom bola uvedená do Siene slávy jeho kamarátka Hanka Zagorová (68).

Speváčka Hana Zagorová bola na vyhlásení cien Anděl za rok 2014 uvedená do Siene slávy. Na jej počesť si Ondřej Brzobohatý (32), Ondřej Ruml (33), Dasha (33) a ďalší pripravili mix jej hitov a ihneď po oznámení Hankinho mena s ním vystúpili na javisku. Lenže nie u všetkých tento krok zožal úspech - píše blesk.cz.

Podľa niektorých hudobných kritikov totiž tento mix neznel dobre. “Nerád by som to nejako komentoval, ale sám nemám rád, keď niekto preberá cudziu pieseň. Po nich prišla Hanka a oni ju nechali zaspievať len refrén piesne. Zaslúžila si oveľa viac priestoru. Vôbec sa mi ten prístup k Hanke nepáčil,“ povedal jej rozčúlený kapelník a celoživotný kamarát Karel Vágner. Muzikantovi sa tiež nepáčilo, že Hanke neskoro zapli mikrofón.

Hanku aj tak mladí muzikanti veľmi potešili a celkovo žiarila radosťou. “Som veľmi šťastná. Hlavne preto, že som si Anděla prevzala v čase, kedy naplno koncertujem, a nie, keď bilancujem,“ prehlásila Hanka a posťažovala si, že sa nemohol dostaviť aj Štefan Margita, ktorý momentálne vystupuje v zahraničí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie