Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Srdce v ohrození? Karel Gott a jeho tajný prevoz do nemocnice
Zdielať na
Showbiznis

Srdce v ohrození? Karel Gott a jeho tajný prevoz do nemocnice

Zdroj: ahaonline.cz

Bránil sa zubami nechtami priznať, že má zdravotné problémy. Fotoreportéri denníka Aha! zachytili Karla Gotta (75), ako prichádza na vyšetrenie do nemocnice. Presnejšie povedané: manželka Ivana s vydeseným výrazom v tvári ho priviezla na akútny príjem kardiocentra pražského Inštitútu klinickej a experimentálnej medicíny (IKEM).

Do špičkovej nemocnice, ktorá je jednotkou v liečbe kardiovaskulárnych (srdcových a cievnych) chorôb, dorazili Gottovci v stredu ráno. Ivana šoférovala svoj čierny golf, Karel sedel na mieste spolujazdca - píše ahaonline.cz.

S krčným golierom, ktorým si fixuje chorú chrbticu, a s okuliarmi na očiach moderátorka odprevadila svojho manžela na akútny príjem kardiologickej kliniky.

Spevák si tiež kryl oči slnečnými okuliarmi. Vyzeral unavene a pochudnuto. Práve na to, že Majster viditeľne stráca na váhe, upozorňuje denník Aha! už niekoľko týždňov. Potom, čo si Gotta po vysporiadaní papierových formalít prevzal lekár, odišla jeho žena s vystrašeným výrazom v tvári domov.

“Karel Gott podstúpil v pražskej nemocnici IKEM štandardné vyšetrenie srdca. V poriadku je už doma. Vzhľadom k tomu, že zdravie je osobnou záležitosťou každého z nás, nebude sa k nemu pán Gott mediálne vyjadrovať,“ povedala denníku Aha! spevákova nová tlačová hovorkyňa Aneta Stolzová. Sám Český slávik mal po celý zbytok včerajška nedostupný telefón.

Karel: Som zdravý

Informácie o tom, že Karel Gott má zdravotné problémy, mal denník Aha! už pred niekoľkými týždňami. Lenže Slávik ich vyvracal. “Nič mi nie je, chodím na štandardné vyšetrenia, hovorím tomu revízia tela. Na tie predsa chodia tiež ľudia v mladšom veku,“ povedal nám spevák k informáciám, že sa pravidelne objavuje v nemocnici.

“Moje srdce je v poriadku a na správnom mieste,“ dodal potom k špekuláciám, že navštevuje kardiológa. Teraz sa ukazuje, že spevák skutočne chodí na vyšetrenia so srdcom.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie