Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nová kočka vedľa Karla Gotta: Oči na nej môže nechať...
Zdielať na
Showbiznis

Nová kočka vedľa Karla Gotta: Oči na nej môže nechať...

Zdroj: ahaonline.cz

Vôbec prvýkrát vo svojej kariére má Karel Gott (75) oficiálnu hovorkyňu. Stala sa ňou Aneta Stolzová (33), sympatická riaditeľka českej PR agentúry. Je nutné dodať, že je to veľká kamarátka spevákovej manželky Ivany Gottovej (39), ktorá ju svojmu manželovi dohodila.

“Som poctená, pracovať s legendou je božské,“ vyznala sa na sociálnej sieti Stolzová. Tá sa oficálne vedľa Gotta prvýkrát objavila na charitatívnom večeri pre nadačný fond Slnko pre všetkých v hoteli Le Palais Prague.

“Je to sympatická dáma a teším sa na spoluprácu,“ odpovedal stručne Gott. Na spoločnej fotografii je pritom vidieť, že sa po boku Anety cíti veľmi dobre. Krásne ženy skrátka so spevákom vždy robili a robia divy.

Do tohtoročnej jari Majstrovi s komunikáciou s médiami pomáhal jeho bývalý sekretár Jan Adam (51). Lenže s ním Gott v čase, kedy sa rozišiel s bývalou manažérkou Jaroslavou Herzerů (63), zmenil zmluvu o spolupráci.

“Je to všetko nastavené inak, Honza už nerobí to čo predtým. Dohodli sme sa na inom obsahu práce,“ povedal denníku Aha! Gott.

Zatiaľ čo Adam teraz spevákovi pomáha s dramaturgiou rozhlasových relácií a platní, Stolzová bude komunikovať s tlačou a starať sa o propagáciu Gottových projektov.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie