Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo bude s dcérou Whitney Houston? Jej stav sa nezlepšuje
Zdielať na

Čo bude s dcérou Whitney Houston? Jej stav sa nezlepšuje

Zdravotný stav dcéry zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristiny Brown, ktorá sa v apríli prebrala z niekoľkomesačnej kómy, sa nezlepšuje. Pre reláciu Entertainment Tonight to uviedla jej stará mama Cissy Houston.

"Je na tom stále rovnako. Nijako sa to nezlepšuje. Zatiaľ žije, no akokoľvek sa Boh rozhodne, som pripravená akceptovať to. Nemôžem s tým nič urobiť. Je to v jeho rukách a ja to chápem," uviedla.

Dvadsaťdvaročnú Bobbi Kristinu našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku.

Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do Emory University Hospital v Atlante, kde podstúpila tracheotómiu.

SITA

Bobbi Kristinu koncom februára prebrali z kómy, no po tom, ako mala záchvaty, ju opäť uviedli do umelého spánku.

Od marca sa nachádza v nemenovanom stredisku v Georgii, kde sa koncom apríla prebrala z umelého spánku a lekári ju odpojili od prístrojov zabezpečujúcich jej vitálne funkcie.

SITA

Poručníkmi Bobbi Kristiny Brown sa stali jej otec Bobby Brown a jej teta Pat Houston. Rozhodol o tom sudca s tým, že dvojica bude mať na starosti rozhodnutia o zdravotnej starostlivosti.

O právnické a majetkové záležitosti sa zas bude starať právnička Bedelia Hargrove. V piatok o tom informovali právni zástupcovia Bobbyho Browna a Pat Houston.

Instagram/Bobbi Kristina Brown

Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred troma rokmi. Spomínanú Whitney Houston našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca či Kazateľova žena bolo utopenie.

Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

Polemizovalo sa, či dcéra Whitney Houston zomrie v ten istý deň ako jej matka, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie