Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zasiahla vyššia sila? Bobby Brown tvrdí, že jeho dcéra sa prebrala z kómy
Zdielať na

Zasiahla vyššia sila? Bobby Brown tvrdí, že jeho dcéra sa prebrala z kómy

Zdroj: Instagram/Bobbi Kristina

Bobbi Kristina, dcéra zosnulej americkej speváčky Whitney Houston a speváka Bobby Browna, sa vraj prebrala z kómy. Tvrdí to jej otec i teta. Lekári sú však skeptickí, bude z mladej ženy "živá mŕtvola"?

Obrovský zvrat v zdravotnom stave jedinej dcéry legendárnej speváčky Whitney Houston, ktorá mesiace bojovala o život! Bobbi Kristina, ktorú 31. januára našli v bezvedomí vo vani jej domu, sa vraj prebrala z kómy a lekári ju odpojili od prístrojov, ktoré zabezpečovali jej vitálne funkcie.

Bobby Brown informoval o prebudení svojej dcéry na sobotňajšom koncerte v Dallase. "Bobbi sa zobudila, sleduje ma," oznámil spevák jasajúcemu davu.

Jeho sestra Tina to následne v nedeľu potvrdila prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Áno, prebudila sa a už nie je pripojená na prístroje. Stále je to proces, ale bude v poriadku," napísala.

Instagram/Bobbi Kristina Brown

Mnoho fanúšikov je však stále skeptických. Lekári nedávali Bobbi Brown veľké nádeje a tiež krátko po tragédii poznamenali, že mladá žena mohla utrpieť rozsiahle poškodenie mozgu.

Ak aj Bobbi nie je viac napojená na prístroje, nemusí spoznávať okolie či svoju rodinu. Nakoľko sa mozog dcéry Whitney Houston, kvôli nedostatku kyslíku poškodil, však nie je známe.

Najčítanejšie