Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bobbi Kristina podstúpila nový zákrok, jej priateľ má zákaz návštev v nemocnici
Zdielať na

Bobbi Kristina podstúpila nový zákrok, jej priateľ má zákaz návštev v nemocnici

Zdroj: Isifa

Lekári dcére Whitney Houston a Bobbyho Browna, ktorá je stále v kóme, spravili tracheotómiu. Jej najbližšia rodina na čele s otcom nechce jej partnera Nicka Gordona pustiť k pravdepodobne umierajúcemu dievčaťu.

Dcéra zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristina Brown, ktorá je vo vážnom stave v nemocnici, v utorok podstúpila tracheotómiu. Lekári jej chirurgicky otvorili priedušnicu, aby zamedzili možným komplikáciám. 

Lekári jej odstránili dýchaciu trubicu, ktorú mala zavedenú cez ústa. Dýchanie cez ústny otvor zvyšovalo riziko vzniku infekcie a problémov s dýchaním. Hrozilo jej aj trvalé poškodenie hlasiviek.

Trubicu jej preto zaviedli cez priedušnicu, pričom vraj ide o bežný zákrok. Jej zdravotný stav, to však výrazne neovplyvnilo.

„Stále žije. Všetci sa za ňu modlia. Je mladá a silná. Zároveň si však všetci uvedomujú, že jej stav je aj naďalej vážny. Nikto ale nerozmýšľa nad tým, že by ju odpojili od prístrojov,“ vyjadril sa blízky zdroj pre portál Radar Online.

Napriek viere a modlitbám jej najbližších, sú odborníci skeptickí. Nemenovaný lekár sa vyjadril, že dievčine, ktorú udržujú v umelom spánku, zrejme čochvíľa začnú zlyhávať vnútorné orgány.

Rodina Bobbi Kristiny vyhlásila, že jej partner Nick Gordon, s ktorým sa mladá žena údajne pobila pár hodín predtým, ako ju objavil v bezvedomí vo vani, neprejavil žiadnu snahu navštíviť ju.

Mladý muž, ktorý je vyšetrovaný pre možnú manipuláciu s dôkazmi, však prezradil, že by svoju partnerku rád navštívil v nemocnici, ale bude rešpektovať rozhodnutie jej rodiny, ktorá ho tam nechce.

Bobbi Kristina

Isifa

 

Zdielať na

Najčítanejšie