Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bobbi Kristina: Pred tragédiou sa do krvi pobila s partnerom!
Zdielať na

Bobbi Kristina: Pred tragédiou sa do krvi pobila s partnerom!

Zdroj: Isifa

Dcéra Whitney Houston je stále v kóme, napojená na prístroje. Polícia vyšetruje jej partnera Nicka Gordona, s ktorým sa mladá žena pobila tesne predtým, ako skončila v bezvedomí vo vani! Aký podiel viny nesie Nick na tejto tragédii?

Losangeleská polícia začala vyšetrovať partnera Bobbi Kristiny Brown Nicka Gordona, s ktorým mala údajne často potýčky, čomu nasvedčujú aj poranenia na jej tele. Podľa informácií portálu TMZ mala dvojica konflikt približne hodinu predtým, ako Gordon a jeho kamarát Max Lomas našli Bobbi Kristinu v bezvedomí doma vo vani.

Max Lomas vyhlásil, že si vyrazili s Gordonom von približne o 9:00, pričom kamarát mu pri odchode z domu povedal, že jeho partnerka je v spálni. Keď sa o hodinu vrátili, Lomas našiel Bobbi Kristinu v bezvedomí vo vani.

Bobbi Kristina Brown a jej manžel Nick Gordon

Isifa

Podľa TMZ si Lomas myslí, že jeho kamarát po príchode čistil škvrny od krvi, keďže ho videl až po tom, ako ho privolal do kúpeľne. Zdroje z okolia rodiny potvrdili, že polícia vyšetruje možné odstránenie dôkazov.

Otec Bobbi Kristiny spevák Bobby Brown tiež vyhlásil, že Nick a jeho dcéra sa nikdy legálne nezosobášili, hoci obaja tvrdili, že sú manželia. V stávke je miliónové dedičstvo po zosnulej Whitney Houston.

Najčítanejšie